Tarsus » Yerel »

MÜDÜR ANTEPLİOĞLU "YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN "

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Yeni eğitim ve öğretim döneminde öğrencilerin Okulda hem yeni bilgiler öğreneceklerini hem de çok eğlenceli zamanlar geçireceklerini ifade eden Anteplioğlu, şunları söyledi:
 " Tarsus'umuzdaki tüm okullarımız yaz boyunca hazırlıklarını tamamlayarak sizlerin rahat, mutlu, huzurlu bir eğitim ortamına kavuşmanız için çalışmalar yaptı. Okulda hem yeni bilgiler öğrenecek hem de çok eğlenceli zamanlar geçireceksiniz.  
Devletimizin sunmuş olduğu güçlü imkanlarla sizleri iyi yetişmiş birer fert olarak bilime dayalı, bilgi üreten ve bu bilgileri gelişen teknoloji ile ekonomik yararlılığa çeviren, özgüveni yüksek bireyler olarak görmekten onur duyacağız. 
2024-2025 eğitim ve öğretim yılının saygıdeğer öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize ve kıymetli velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye Yüzyılı Eğitimin Yüzyılı Olacak." 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.