Toroslar » Erdemli » Çamlıyayla » Yerel »

Mersin İl Jandarma Ekipleri Uyuşturucu Satıcılarına Göz Açtırmıyor

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonlarda 3 şüpheliyi yakaladı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonlarda 3 şüpheliyi yakaladı.

Ekipler, Erdemli, Çamlıyayla ve Toroslar ilçelerinde yaptığı araştırmalar sonucunda 3 şahsın kenevir bitkisi ekerek uyuşturucu madde imal ettiğini ve bu maddelerin ticaretini yaptığını tespit etti.


Yapılan takip sonucunda jandarma, düzenlediği 3 ayrı operasyon ile şüphelileri gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramada 1.623 kök kenevir, 6.580 gram kubar esrar, 227 gram bonzai, 2.322 gram kenevir tohumu, 3 adet av tüfeği, 1 adet tabanca, 170 adet fişek, 1 cep telefonu, 2 uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 15.000 TL nakit para ele geçirildi.


Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.