Çamlıyayla » Yerel »

RESTORASYONU TAMAMLANAN SARIKAVAK MAHALLESİ MERKEZ CAMİİ İBADETE AÇILDI

Mersin'in Çamlıyayla ilçesine bağlı Sarıkavak Mahallesinde restorasyon çalışması tamamlanan Merkez Camii ibadete açıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin'in Çamlıyayla ilçesine bağlı Sarıkavak Mahallesinde restorasyon çalışması tamamlanan Merkez Camii ibadete açıldı.
Sarıkavak Merkez Camii Cuma namazı öncesi ibadete açılması için tören düzenlendi.
Törene Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu, Çamlıyayla İlçe Müftüsü Abdullah Göçer ile Mahalle halkı katıldı.
Dualar eşliğinde, kurdela kesimi ile Sarıkavak Mahallesi Merkez Camii ibadete açıldı.
Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Sarıkavak Mahallesi Merkez Camii'nin hayırlı olmasını diledi.
Katılımlarından dolayı Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu'ya ve Çamlıyayla İlçe Müftüsü Abdullah Göçer'e teşekkür eden Milletvekili Kocamaz, "Sarıkavak Mahallesi Merkez Camii'nin restorasyon ve onarımında nacizzane katkılarımızla Bu mübarek Cuma günü yeniden hizmete açtık. Vatandaşlarımızla Cuma namazımızı eda ettiğimiz Camimizde Rabbim kılınacak namazları, edilecek duaları ve yapılacak ibadetleri kabul ve makbul eylesin inşallah. Sarıkavak mahallemize ve halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.