Tarsus » Siyaset » Yerel »

HACI MUSTAFA KOCAMAZ GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz 'ın sevgili Babası Hacı Mustafa Kocamaz, gözyaşları arasında toprağa verildi.


@mersinhaber 'i takip et
İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz 'ın sevgili Babası Hacı Mustafa Kocamaz, gözyaşları arasında toprağa verildi. 
Tarsus Kapristanlığında öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında ve dualarla Aile Mezarlığına defnedilen Hacı Mustafa Kocamaz'ı son yolculuğuna dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. 
Merhum Hacı Mustafa Kocamaz'ın cenazesine İYİ Parti Milletvekllleri, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Ak Parti İlçe Başkanları, TSO ve TTBO Meclis Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkan yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.