Tarsus » Yerel »

TZO BAŞKANI AVCI, TARSUSLU DÜNYA 3.'SÜ MİLLİ GÜREŞÇİ FATİH AYDIN'I AĞIRLADI

Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, Grekoromen U17 Dünya Güreş Şampiyonasında Dünya 3.'sü olan Tarsuslu Fatih Aydın 'ı makamında konuk etti.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, Grekoromen U17 Dünya Güreş Şampiyonasında Dünya 3.'sü olan Tarsuslu Fatih Aydın 'ı makamında konuk etti. 
Başkan Avcı, U17 Grekoromen Güreş Milli Takımımızın Ürdün’ün Amman kentinde, 19-25 Ağustos 2024 tarihlerinde düzenlenen U17 Dünya Şampiyonası’nda 71 kiloda Dünya 3. Olan hemşehrimiz Fatih Aydın'ı kutlayarak başarılarının devamını dilediğini söyledi.
Başkan Avcı, beraberinde Antrenör Şevket Aydın ve Mustafa Şahbaz olduğu halde U17 Yaş grubunda Dünya 3.'SÜ Olan hemşehrimiz Milli Güreşçi Fatih Aydın'a yarım altın hediye etti.
Milli Güreşçi Aydın ise, Başkan Avcı'ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederken, Milli Güreş  takımı forması hediye etti.
Bu arada Milli Güreşçi Fatih Aydın, 19-25 Ağustos 2024 tarihleri arasında Ürdün’ün Amman kentinde, düzenlenen U17 Dünya Şampiyonası’nda serbest stil 71 kilogramda Macar rakibi Mark Matyas Laposa’yı 6-5 yenerek bronz madalyanın sahibi olmuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.