Yerel »

MERSİN İDMANYURDU, İZMİR'DEN MAĞLUP DÖNÜYOR

KIRMIZI-LACİVERTLİLER, İZMİR DEPLASMANINDA HER İKİ YARIDA KALESİNDE GÖRDÜĞÜ GOLLERE RAKİBİ MEMEMEN FK'YA 2-0 MAĞLUP OLDU


@mersinhaber 'i takip et
TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden  TURKISH OİL Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş, , 2024-2025 Futbol  Sezonunun  ilk  maçında deplasmanda Menemen FK'ya 2-0 mağlup  oldu.

Sezona puan ve puanlarla başlama umuduyla  İzmir deplasmanına çıkan Kırmızı Lacivertliler,  rakibi Menemen FK  Karşısında  ilk yarıyı  Mazlym Demir'in attığı penaltı golüyle  soyunma odasına 1-0  mağlup  olarak  girdi.

İkinci yarıya beraberliği sağlamak için başlayan Kırmızı Lacivertliler,  Menemen FK  47. Dakikada  Hakkı Türkeş'i golüyle farkı 2'ye çıkarttı:2-0.

İlk yarının son dakikası ve ikinci yarının  hemen başında kalesinde gördüğü  biri penaltıdan  olmak üzere 2 gole karşılık veremeyen TURKISH OİL Yeni Mersin İdmanyurdu  Futbol  A.Ş,  maç sonunda Menemen FK'ya 2-0  mağlup olarak sezona başlamak zorunda kaldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.