Tarsus » Yerel »

TARSUS İDMANYURDU'NDA BEKLENMEYEN İSTİFA... BAŞKAN KAVALCI GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

TARSUS İDMANYURDU YÖNETİM KURULU BAŞKANI CEM KAVALCI, GÖREVİNDEN İSTIFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI...


@mersinhaber 'i takip et
Bölgesel Amatör  Ligi ekiplerinden  Tarsus idmanyurdu  Yönetim Kurulu Başkanı  Cem Kavalcı  görevinden istifa ettiğini açıkladı. 
Beklenmedik bir şekilde Tarsus idmanyurdu Kulüp Başkanlığı  görevinden istifa ettiğini  açıklayan Kavalcı, sosyal medya hesabından  yaptığı  açıklama şöyle:
"Kıymetli Tarsus İdman Yurdu Ailesi, Bugünden itibaren Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Verdiğim mücadelenin ne yazık ki hiçbir karşılığını alamamak ile birlikte, aynı zamanda benim yönetimimdeyken takıma kösteklerin daha çok olduğunu gördüm. Olağanüstü seçim kararı alarak görevi yapmaya talip bir arkadaşımıza görevi devretmeye karar verdim. Tarsus İdman Yurdu’muzun hak ettiği yerlere yeniden gelmesini gönülden diliyor, bundan sonra görevi devralacak arkadaşımıza başarılar diliyorum. Saygılarımla…"

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.