Tarsus » Yerel »

BAŞKAN BOLTAÇ : "PETALİMİZİ BAĞIMSIZLIĞIMIZ VE ŞANLI ZAFERİMİZ İÇİN ÇEVİRDİK"

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen bisiklet turuna katıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen bisiklet turuna katıldı.
Ay Yıldızlı Milli Takım formasını giyip, kast takan Başkan Boltaç, Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu ile zafer türü attı, önemli mesajlar verdi.
Başkan Boltaç, bu farkındalığa katkı da bulunmak, bir nebze de tuzu olmasını istediğini belirterek şunları söyledi:
"Bugün büyük taarruzu 102. yılı. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarına bütün şehitlerimiz anısına koşacağız, petal çevireceğiz, motorlara bineceğiz ve bir farkındalık yaratacağız. Dünyanın en büyük sorunlarından biri karbon sallanımı. Atmosferimizi kirletiyoruz. Doğamızı kirletiyoruz. Gelecek nesillere bırakacağımız daha güzel bir atmosfer ya daha güzel bir doğa olmasını istiyorum. Vatandaşlarımızı bisiklet sürmeye davet ediyorum. İşimize, evimize bisiklet ile gidip gelellim. Tarsus coğrafya itibariyle çok geniş bir alan, kent merkezi düz bir zemin dolayısıyla bisiklete yaşıyoruz. Neden işimize bisikletle gitmeyelim. Neden karbon salınımını azaltmayalım. Bunları başaracağız. Başta Dr. Ali Cerrahoğlu olmak üzere bu anlamda bütün emek veren herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum."

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.