Tarsus » Yerel »

BAŞKAN KOCAK " 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’MIZ KUTLU OLSUN"

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Koçak, bir milletin hürriyet ve bağımsızlık için verdiği büyük mücadelenin zaferle sonuçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü kutladı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladığı mesajında, ‘’Zafer Bayramımızın 102. Yılı kutlu olsun. Coşku ve gururu bizlere yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.’’ dedi. 
Tarsus TSO Başkanı Koçak, bir milletin hürriyet ve bağımsızlık için verdiği büyük mücadelenin zaferle sonuçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü kutladığı mesajında şu ifadelere yerdi: ‘’ Bir milletin hürriyet ve bağımsızlık için verdiği büyük mücadelenin, zaferle sonuçlandığı 102. yıl dönümündeyiz. Bu büyük zafer, en zor şartlarda milletimizin yeniden dirilişinin, ayağa kalkışının ve geleceğine sahip çıkışının bir destanıdır. Bağımsızlık meşalesini yakan bu büyük zafer, bize ilham vermeye ve yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Büyük destanın kahramanları olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.’’

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.