Tarsus » Çamlıyayla » Yerel »

Büyükşehir Birim Amirleri İle MESKİ Görevlilerinin De Hazır Bulunduğu Programda, Muhtarlar Ve Vatandaşlarla Sohbet Edildi

Köylere ziyaret…


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan ve Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, Tarsus’a bağlı ova da yer alan Atalar, Yeşiltepe, Kulak, Köselerli ve Özel Bahşiş Mahallelerini ziyaret etti.
 
Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda, “Siz değerli muhtarlarımız ve halkımızla birlikte sürekli diyalog içerisinde hizmetlerimize devam ediyoruz.
 
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer, ayrım yapmadan kırsaldan ovaya, merkezden dezavantajlı bölgelere kadar her noktaya hizmet götürüyor.
 
Bu yeni dönemde de eksikleri ve beklentileri dinlemek ve yerinde görmek adına sizleri ziyaret ediyoruz. Sizlerin görüş ve önerileri bizler için çok önemli” dedi. 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.