Tarsus » Yerel »

Mersin İli Oda Borsa Başkanları İstişare Toplantısı Mersin Deniz Ticaret Odası (Mdto) Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Titiz’in Tarsus Ticaret Borsasını temsilen katıldığı toplantıda , ağırlıklı olarak organize sanayi bölgelerindeki gelişmeler, tarım sektöründe yaşanan sorunlar ve bölgedeki yatırımların durumu değerlendirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Titiz , toplantıda AB ülkelerine yapılacak ihracat açısından organik tarım ile ilgili çalışmakta fayda gördüklerini, yaş meyve ve sebze sektörünün gelişmesi için coğrafi işaretleme ve markalaşma ve tanıtım faaliyetlerine önem verilmesi gerektiğini söyledi.
 
Titiz, yaşlanmış ve verimden düşmüş bahçelerin çağdaş belediyecilik kriterlerine uygun olarak yenilenmesini, analiz laboratuvarları sayılarının artırılmasını, rekabet şansının yükselmesi için destek ve kredi miktarlarının arttırılmasını dilediklerini ifade etti.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.