Tarsus » Çamlıyayla » Yerel »

Büyükşehir Ve Meski Yetkilileri Çamlıyayla’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile MESKİ yetkilileri, Çamlıyayla’da muhtarlarla bir araya geldi.


@mersinhaber 'i takip et
Sebil yolu üzerinde bulunan MESKİ yerleşkesi içerisinde gerçekleştirilen toplantıya MESKİ Doğu İşletmeler Dairesi Başkanı Önder Yandımata, Büyükşehir Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetkin, MESKİ Şube Müdürleri Hasan Baltacı ile Erdinç Çetin, birim amirleri ve Çamlıyaylalı muhtarlar katıldı.
 
MESKİ Doğu İşletmeler Dairesi Başkanı Önder Yandımata; Kurban Bayramı öncesinde su konusunda tüm tedbirleri aldıkları ve şu an için ilçe genelinde bir sıkıntı görünmediğini söyledi.
 
Aşırı sıcak hava nedeniyle buharlaşmanın yoğun olduğunu kaydeden Yandımata, sulama ve halı yıkama konusunda vatandaşların azami dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi.
 
Tüm muhtarların söz aldığı toplantıda, MESKİ Doğu İşletmeler Dairesi Başkanı Önder Yandımata ve Büyükşehir Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetkin, talep ve önerileri tek tek dinleyip, çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgiler verdiler. 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.