Yenişehir » Toroslar » Yerel »

Mersin’in Toroslar İlçesinde Motosikletten Çıkan Parçalanmış Çelik Kasa Olayının Ardından Dehşet Çıktı, Şule Özlem Ural Ölü Bulundu

Toroslar ilçesinde kontrol edilen motosikletle başlayan olaylar zinciri…


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre merkez Toroslar ilçesinde bulunan Mersin Şehirler Arası Otobüs Terminali arkasında kontrole takılan bir motosiklette parçalanmış çelik kasa ve yüklü miktarda para bulundu.
 
Çalışmalarını derinleştiren ekipler, motosiklet sürücüsü A.Y.’yi sorguya aldı. Şüpheli A.Y.’nin ifadesinde kasayı Yenişehir ilçesindeki bir adresten aldığını söyledi. Sorguda alınan Yenişehir ilçesi İnönü mahallesindeki adrese giden ekipler, evde 32 yaşındaki Şule Özlem Ural'ın cansız bedenini buldu. Talihsiz kadının boğularak öldürüldüğü belirlendi.
 
Motosikletinde kasa ve para bulunan A.Y. şüpheli olarak gözaltına alınırken olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.