Tarsus » Yerel »

Tarsus Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’nde, Mezunların Okuyan Öğrencilere Deneyimlerini Anlattıkları “Kariyer Günleri” Devam Ediyor

MUKAL’ın başarılı öğrencileri arasında yer alan ve ardından tıp dalında ilerleyerek Genel Cerrah olan Doçent Doktor Kayhan Özdemir, okul öğrencileri ile buluştu.


@mersinhaber 'i takip et
Halen Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı olan Doçent Doktor Kayhan Özdemir, söyleşide yaptığı konuşmada akademik kariyeri, çalışma sistemi ve tercihlerini nasıl ve ne şekilde verdiğinden bahsetti.
 
Hekimlik mesleğini severek yaptığını ifade eden Kayhan Özdemir, “Hastaları iyileştirmenin manevi bir hazzı var. Bir insanı sağlığına kavuşturmak, paha biçilemez değerdedir. Eğer ki hekimliği seçmek istiyorsanız, öncelikle bu bakış açısıyla yaklaşmanız gerekiyor” dedi.
 
Sınav sistemi ve özellikle ders çalışma noktasında nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrencilerle paylaşan Doçent Doktor Kayhan Özdemir, gelen soruları da yanıtladı.
 
Öğrencilerin ilgiyle takip ettikleri söyleşi sonunda okul Müdürü Ramazan Evkuran, Doçent Doktor Kayhan Özdemir’e plaket verdi ve sunumundan dolayı teşekkürlerini iletti.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.