Yerel »

Halk Kart’ın Mayıs Ayı Tutarı Toplam 5 Milyon 295 Bin TL, Hak Sahibi Vatandaşların Hesaplarına Yatırıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde dar gelirli vatandaşlara hizmet veren Halk Kart’ta Mayıs ayı tutarları hesaplara yatırıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mayıs ayı Halk Kart tutarlarını hesaplara yatırdı. 9 bin 434 kişinin faydalandığı Halk Kart uygulamasında, toplam 5 milyon 295 bin 300 TL doğrudan vatandaşın kullanımına giderken, yerel market ve bakkallardan alışveriş yapıldığı için de dolaylı olarak Mersin esnafının kasasına gidiyor.
 
450 TL’lik tutardan 5 bin 934 kişi faydalanırken, 750 TL’lik tutardan 3 bin 500 kişi, toplamda ise 9 bin 434 kişi Halk Kart uygulamasından faydalanıyor. Mayıs ayı için hesaplara yatırılan tutar ise toplam 5 milyon 295 bin 300 TL oldu. Vatandaşlara rahat bir nefes aldıran Halk Kart uygulaması sayesinde; zincir marketler değil, anlaşmalı Mersin esnafı da kazanmış oluyor.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.