Tarsus » Yerel »

Türk Kadınlar Birliği Tarsus Şube Başkanı Figen Aktan, Tarsus Ticaret Borsası’nı Ziyaret Etti

Ziyaret gerçekleşti…


@mersinhaber 'i takip et
Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Gürbüz, İlhan Titiz ile Ayhan Bayram ‘ı ziyaret eden Tarsus Şube Başkanı Figen Aktan, Yönetim Kurulunun Türk Kadınlar Birliği’nin 100. Yıldönümünde Türk Kadınlar Birliği Tarsus Şubesinin 06-12 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirdiği “Haremden Özgürlüğe-Türk Kadının Bağımsızlık Öyküsü” etkinliklerine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.
Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz, nezaket ziyaretinden ötürü memnuniyeti ifade ederek , “Bu topraklarda bir medeniyet inşa edilmişse, bin yıldır, devletlerimiz ad değiştirse bile, irfan kaynağımız, hayata tutunma azmimiz devam etmişse bu büyük ölçüde kadınlarımız sayesindedir. Bu açıdan milletimizin, kadını baş tacı eden değerleri vardır.” Dedi.
Ziyaretin ardından, Tarsus Şube Başkanı Figen Aktan, Türk Kadınlar Birliğinin her etkinliğinde yanında olan Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu adına Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz’a teşekkür plaketi takdim etti.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.