Akdeniz » Spor » Yerel »

19 Mayıs Coşkusu Tüm Mersin’i Sardı

Tören düzenlendi…


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte Mersin Valiliği tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programı’na katıldı. Kutlama programları ile 19 Mayıs coşkusu tüm Mersin’i sardı.
  
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte Mersin Valiliği tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programı’na katıldı. Hafta boyunca süren programlar ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mersin’in tüm ilçelerinde coşku içerisinde kutlandı.  
 
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programa; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat ve eşi Nuran Fırat, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, milletvekilleri ile kent protokolü katılım sağladı.
 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama programı, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’in konuşmaları ile devam etti.
 
Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin gösterileri, sportif etkinlikler ve Gençlik Merkezi üyesi bir genç tarafından şiir okunmasının ardından kutlama programı sona erdi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.