Yenişehir » Tarsus » Erdemli » Yerel »

Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı

İki ayrı ilçede iki farklı kaza yürekleri yaktı.


@mersinhaber 'i takip et
İlk kaza haberi gece saatlerinde Tarsus ilçesinden geldi. Alınan bilgiye göre, Kulak Mahallesi yakınlarında bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan ve sürücüsü öğrenilemeyen 01 BSS 20 plakalı panelvan tipi araç, yol kenarında ki elektrik direğine çarparak ağır hasar aldı. Feci kaza sonrası olay yerine sağlık, Büyükşehir itfaiye arama kurtarma ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada araç içerisinde bulunan Ş.T. ile Ö.K. olay yerinde hayatını  kaybederken, G.T., P.G. ve Ş.A. yaralandılar. Yaralılar tedavi altına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
İkinci kaza ise Yenişehir ilçesinde yaşandı. Mersin - Erdemli otoyolu Çavak Viyadüğü mevkisinde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği araç bariyerleri aşarak takla attı. Araç içerisinde bulunan 4 kişiden 3’ü yaralandı, 1 kişi yaşamını kaybetti. Yaralılar ve hayatını kaybeden 1 kişinin isimleri açıklanmadı. Yaralıların tedavi altına alındığı kaza sonrası inceleme başlatıldı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.