Anamur » Yerel »

Mersin Anamur'da Bir İlk, Kadın Muhtar Adayı Aynur Ada’nın Azaları da Kadınlardan Oluşuyor

Anamur Yeşilyurt mahallesinde ikamet eden Aynur Ada, 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde muhtar adaylığını açıkladı. Aynur Ada'nın muhtar aza heyeti de kadınlardan oluşuyor.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Anamur'da 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için Yeşilyurt mahallesinden muhtarlık adaylığını açıklayan Aynur Ada, oluşturduğu kadın azalar ile tüm dikkatleri üzerlerine çekti. Muhtar adayı Ada’nın aza heyetinin tamamı kadınlardan oluştu. Oluşan tablo kadın dayanışmasına da güzel bir örnek oldu.
 
Azalar ile birlikte çalışma yapan Aynur Ada, mahallede çalmadık kapı bırakmıyor. Mahalle sakinlerinden Nejla Erkan , “Kadın elinin değdiği yer güzelleşir. Onun için kadın adayı destekliyorum. Gelin hep birlikte muhtar adayımız Aynur Ada'yı destekleyelim ve de muhtar yapalım. Yeşilyurt mahallemize bir kadın eli değsin mahallemiz güzelleşsin" dedi. (Özcan Günger - Anamur Manşet)

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.