Tarsus » Eğitim » Yerel »

Sivil Savunma Haftası Dolayısıyla Büyükşehir İtfaiyesinden Okullarda Bilgilendirme Çalışmaları

Öğrencilerin yanı sıra öğretmenler ve personellerinde katıldığı eğitimlerde temel yangın, deprem bilgilendirme ve tahliye tatbikatları da uygulandı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Tarsus İtfaiye Gruplar Amirliği tarafından Sivil Savunma Haftası dolayısıyla, okullarda acil durumlara karşı müdahale ve tahliye konusunda bilgilendirme çalışmaları düzenleniyor.
 
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Tarsus İtfaiye Gruplar Amirliği Eğitim Amiri İsmail Ceyran tarafından düzenlenen eğitim programları kapsamında Tarsus Hayrünnisa Köylügil İlkokulu, Zübeyde Hanım Özel Uygulama Okulu, 75. Yıl Anaokulu, Şehitishak İlkokulu, Fahrettin Paşa ilk/Ortaokulu ve Tarsus’ta faaliyet gösteren öğrenci yurtlarında eğitim programları gerçekleştirildi.
 
 Bu eğitimler ve tatbikatlar, sadece Sivil Savunma Haftası ile sınırlı kalmayarak Tarsus merkez ve bağlı mahallelerde bulunan 217 okulda da düzenlenecek.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.