Toroslar » Yerel »

Mersin’in Merkez Toroslar ilçesi Medine Camii Bahçesinde Bir Genç Silahla Başına Ateş Etti

Cami bahçesinde başına ateş eden genç hastaneye kaldırıldı…


@mersinhaber 'i takip et
Olay merkez Toroslar ilçesine bağlı Mevlana mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ö.T. isimli genç, 101126 sokak üzerinde bulunan Medine Camii’nin bahçesinde yanında bulundurduğu tabancayla başına ateş etti. Silah sesi üzerine camiye gelenler geç adamı kanlar içinde buldu. Yapılan ihbarla bölgeye sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi.
 
Başından yaralanan ve durumu ağır olan Ö.T. isimli gencin hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Polis ekipleri cami çevresinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.
 
Öte yandan kafasına ateş ederek yaşamına son vermeye teşebbüs eden Ö.T.’nin olay öncesi sosyal medya hesabında ‘Vasiyetimdir’ başlığıyla bir paylaşım yaptığı, ‘tabutuma kimse sarılmasın, onu hayattayken yapmalıydınız’ ifadelerini kullandığı öne sürüldü.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.