Tarsus » Yerel »

Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Tarsus Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği Ekiperinden Operasyon

5 şüpheli yakalandı, 2 şüpheli aranıyor.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Tarsus Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliğince silah ve mühimmat kaçakçılığı ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda şüphelilerin doğu illerinden temin ettikleri ruhsatsız tabancaları ikamet adreslerinde muhafaza ettikleri ve müşterilerini bularak sattıkları yönünde bilgilere ulaşıldı.
 
Bu kapsamda Tarsus İlçesinde K.V.D., S.B., F.E. , B.K., R.T., S.A.E., M.E.K. isimli toplam 7 şüpheli şahsın yakalanmalarına yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sonucunda; 6 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet tek kırma tüfek, 23 adet 9.19 mermi, 25 adet 7.65 mermi, 15 adet av tüfeği kartuşu ele geçirilirken 5 şüpheliye yönelik adli işlem yapıldı.
 
2 firari şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiği vurgulandı.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.