Tarsus » Yerel »

Mersin’in Tarsus İlçesinde Gümrük Kaçağı Telefon Ticareti Yapan Şahıslara Operasyon

Yapılan operasyonda 13 şüpheli yakalandı, 2 şüpheli ise aranıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Tarsus Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliğince gümrük kaçağı cep telefonu ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildi.
 
Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerin yurt dışından gümrük kaçağı cep telefonları getirdikleri ve bu gümrük kaçağı cep telefonlarını cep telefonu üzerine faaliyet gösteren işyerlerinde sattıkları tespit edildi. Bu kapsamda Tarsus İlçesinde F.B., K.K, Ö.A., A.D., Ç.K., Y.A., H.G., R.P., Y.A., M.E., N.E., M.Ş.A., Ö.Ş., H.B. M.Ö. isimli toplam 15 şüpheli şahsın yakalanmalarına yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı.
 
170 Polisin katılımı, Drone ve Özel Harekat destekli gerçekleşen operasyon sonucu 13 şüpheli yakalandı. Şahısların kullanımında olan telefonlarına el konuldu. 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların ise sürdüğü kaydedildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.