Mezitli » Siyaset »

İyi Parti’de Mezitli’nin Güçlü Adayı; Pınar İvenç

Siyaset, İş ve Aile yaşantısı ile Millî duruş ilke ve politikalarına uygun hizmet bilinci ile hareket eden Cumhuriyet kadını önceki siyasi tecrübeleriyle Mezitli’de İyi Parti’den aday oldu.


@mersinhaber 'i takip et
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in etkili ve donanımlı "Kadın Yöneticileri" takdir etmesinin verdiği özgüven ve cesaretle, yerel yönetimlerde hizmet odaklı anlayış ile aday olan Pınar İvenç;
2010 yılından itibaren gayrimenkul, inşaat basta olmak üzere farklı sektörlerde Mezitli sınırlarında işletmecilik yaparak 10.000’lerce insana sokakta dokunmuş ve hali hazırda Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı bir akademinin sahibi olarak “gelecek nesillerin yetişmesine” hizmet etmekte.
Siyasetin odağına ve gündemine aldığı, ülke ve millete hizmet için çalışacak yaklaşık 90 projeyi Mezitli halkının takdirine sunmak ve uygulamayı hedefliyor.
Pınar İvenç’e sorulduğunda: Bizim hayalimiz; “Önce mezitli, önce memleket” diyor ve ekliyor; Seçkin akademik kadrolarımızla, 21'inci yüzyılın ruhuyla; bilimden sanata, sanayiden teknolojiye, her alanda üreten, zengin, mutlu ve güçlü Mezitli’yi birlikte inşa edeceğiz…

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.