Tarsus » Dünya » Yerel »

“Dünyanın Eski Zamanlarında” Çocuk Oyunu Tarsus’ta Da Sahneleniyor

15-16-17-18 ve 19 Ocak tarihlerinde Tarsus Şehitishak İlkokulu Esra Şemsi Konferans Salonu’nda sahnelenecek.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Şehir Tiyatrosu bünyesinde başlattığı ‘Tiyatro seyretmeyen çocuk kalmasın’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Dünyanın Eski Zamanlarında” oyunu diğer ilçelerde olduğu gibi,  Tarsus’ta da sahneleniyor.
 
Özellikle kırsal ve dezavantajlı bölgelerde daha önce tiyatro izlememiş çocukları tiyatro ile buluşturan Mersin Büyükşehir Belediyesi, her hafta yüzlerce çocuğa ulaşarak hem kültür ve sanatla iç içe olmalarını, hem de keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor.
 
Nasreddin Hoca ve karısı, Laz tiplemesi gibi geleneksel Türk tiyatrosundan pek çok karakterin olduğu ‘Dünyanın Eski Zamanlarında’ oyunu geçtiğimiz günlerde olduğu gibi 15-16-17-18 ve 19 Ocak tarihlerinde de Tarsus Şehitishak İlkokulu Esra Şemsi Konferans Salonu’nda sahnelenecek.
 
Farklı okullardan yüzlerce çocukla buluşacak tiyatro gösterimleri saat 10.00’da başlayacak.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.