Mut » Yerel »

Yeniden Refah Partisi’nin Mersin Büyükşehir ve Mut Adayı Belli Oldu

Genel Başkan Fatih Erbakan'ın katılımıyla açıklandı…


@mersinhaber 'i takip et
Yeniden Refah Partisi, Genel Başkan Fatih Erbakan'ın katılımıyla parti genel merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında 57 bölgede belediye başkan adaylarını belirlendi. Mersin Büyükşehir ve Mut Belediyesi adayları da ismi açıklananlar arasında yer aldı.
 
Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasi partilerin aday belirleme ve açıklama çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Yeniden Refah Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İzeddin Alkan olarak duyuruldu. Yine Mut ilçesinde ise Mehmet Demir belediye başkan adayı olarak gösterildi.
 
Öte yandan Genel Başkan Fatih Erbakan sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda da; ‘’ Yeniden Refah Partimiz’in Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak İzzeddin Alkan’ı ilan ettik. Mersin’e ‘ahlaklı belediyecilik’ Yeniden Refah’la gelecek’’ ifadelerini kullandı.
 
 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.