Yenişehir » Yerel »

Mersin Yenişehir’de İntörn Doktor Nida Nur Nergiz’i Pompalı Tüfekle Ağır Yaralayan Zanlının İlk Duruşması Görüldü

Mersin’de geçtiğimiz aylarda İntörn Doktor Nida Nur Nergiz’e pompalı tüfekle saldıran ve ağır yaralayan zanlı Ersin Karakuş’un yargılanmasına başlandı.


@mersinhaber 'i takip et
Olay 23 Ekim 2023 günü merkez Yenişehir ilçesi Çiftlikköy mahallesinde meydana gelmiş, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi İntörn Doktor Nida Nur Nergiz, hastanede teknisyen olarak görev yapan Ersin Karakuş tarafından pompalı tüfekle vurulmuştu. Ağır yaralanan kadın aynı hastanede tedavi altına alınmış, bir bacağı ampute edilmişti.
 
Vahşi olayı gerçekleştiren Ersin Karakuş hakim karşısına çıktı. Mersin Adliyesi 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanık Karakuş’un SEGBİS aracılığı ile savunmasının alındığı kaydedildi.
 
Savcı iddianamesinde sanığın 'kadına karşı tasarlayarak nitelikli kasten öldürmeye teşebbüs suçundan' 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep ettiği öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.