Yenişehir » Toroslar » Yerel »

Mersin’de Akşam Saatlerinde Meydana Gelen Kaza Yürekleri Yaktı, 2 Kişi Hayatını Kaybetti 6 Kişi Yaralandı

Kazada yaşamını yitiren Mehmet Filiz toprağa verildi.


@mersinhaber 'i takip et
Kaza akşam saatlerinde merkez Yenişehir ilçesi Demokrasi Bat-Çık üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sürücüsünün kontrolünden çıkan bir otomobil karşı şeride geçerek üç araçla çarpıştı. Kazada 2 kişi olay yerinde yaşamını yitirirken, 6 kişi de yaralandı. Vatandaşların kaza yerindeki ilk müdahalesi sırasında, diğer yönlerde de 2 ayrı kaza daha meydana geldi.
 
Güvenlik güçleri ve kurtarma ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaşarak yaralılara müdahalede bulundu. Yaralılar, çevre hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Kazaların nedenleri ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.
 
Kazada hayatını kaybeden 1 kişinin henüz kimliğinin tespit edilemediği öğrenilirken vefat eden diğer genç Mehmet Filiz, gözyaşları arasında toprağa verildi. Filiz’in merkez Toroslar ilçesi Kurdali mahallesinde yaşadığı belirtildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.