Akdeniz » Yerel »

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü Son Tahminleri Paylaştı, Mersin Valiliği Uyardı

Mersin Valiliği, Doğu Akdeniz’de etkili olması beklenen fırtına için uyarı paylaştı.


@mersinhaber 'i takip et
Yapılan uyarıda, ‘’Meteoroloji 6. bölge Müdürlüğü'nden gelen son değerlendirmelere göre Doğu Akdeniz'de rüzgarın yarın (21.12.2023 Perşembe) sabah saatlerinden itibaren doğu ve güneydoğudan 6 ila 8 yer yer 9 kuvvetinde (75-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın cuma günü (22.12.2023) sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur’’ denildi.
 
Meteoroloji genel Müdürlüğü web sitesinden yapılan açıklamada ise; ‘’ Akdeniz’de rüzgarın, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren doğu ve güneydoğudan 6 ila 8 yer yer 9 kuvvetinde (75-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, Cuma günü (22.12.2023) sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir’’ ifadeleri kullanıldı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.