Gülnar » Yerel »

Çalınan 600 Bin TL Değerindeki Alltın Ormanlık Alanda Bulundu

Mersin'in Gülnar ilçesinde bir evden yüklü miktarda altın ve para çalan şüpheli, jandarma ekiplerince yakalanırken, çalınan altınlar ormanlık alanda kayaların arasına gizlenmiş halde bulundu.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Altınları çalınan şahıs çantasında bulundurduğu adedi 40 gr. olan 9 adet (600 bin TL. değerindeki) altın bileziğin çalınması ile ilgili Gülnar İlçe Jandama Komutanlığına müracaat etti.
Şikayet üzerine harekete geçen Gülnar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri zanlıların yakalanması için çalışma başlatarak bölgedeki kamera kayıtları incelemesi ve yapılan araştırma ve sorgulamalar sonucunda tespit ettikleri şüpheli şahsı gözaltına aldı.
Sorgu sonucunda hırsızlık yaptığını olayı kendisinin gerçekleştirdiğini itiraf eden zanlı çaldığı altınları ormanlık alana sakladığını itiraf etti. Çalınan ziynet eşyaları ormanlık alandan Jandarma ekipleri sayesinde saklandığı kayalık bölgeden çıkartıldı. Şüpheli şahıs ile ilgili adli soruşturma devam etmektedir.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.