Tarsus » Yerel »

PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne Geçit Yok! Adresleri Tespit Edilen Zanlılar Yakalandı

Belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği tarafından PKK/KCK silahlı terör örgütünün faaliyetlerini deşifre etmeye yönelik operasyon gerçekleştirildi. Çeşitli sosyal medya platformlarında örgütü öven ve destekleyen paylaşımlarla propagandasını yapan, 2014-2015-2016 yıllarında Tarsus İlçesindeki sokak eylemlerine katılan 4 PKK/KCK silahlı terör örgütü üyesi yakalandı.
 
Operasyon, drone ve özel harekat birimlerinin desteklediği 60 personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon sonucunda 4 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet ruhsatlı tabanca ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.
 
Mersin Polis Teşkilatının, halkın huzur ve güvenliği ile asayişin sağlanması konusundaki kararlı çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.