Akdeniz » Erdemli » Sağlık » Yerel »

Mersin Erdemli'de Beton Mikseri Kazası: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Mersin'in Erdemli ilçesinde, Devlet Hastanesi karşısındaki kavşakta meydana gelen trafik kazasında, beton mikserinin ezdiği motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kazaya dair güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, olayı izleyen vatandaşların polis uyarısına rağmen merakla izlemesi dikkat çekti.


@mersinhaber 'i takip et

Kaza, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda, Akdeniz Mahallesi'nde bulunan bir kavşakta meydana geldi. Erdal G. idaresindeki beton mikseri, önünde seyreden Yunus K.'un kullandığı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü düşerek beton mikserinin altında kaldı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

 

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde motosiklet sürücüsü Yunus K.'un hayatını kaybettiği belirlendi. Savcının incelemesinin ardından Y.K'nın cansız bedeni, mikserin altından çıkartılarak morga götürüldü. Kaza nedeniyle şok geçiren beton mikseri sürücüsü polis tarafından gözaltına alındı.

 

Olayın çevresine toplanan vatandaşlar, polisin uyarısına rağmen olayı izleyerek dikkat çekti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, motosikletin mikserle çarpışma anı ve sürücünün düşüp altında kalma anları net bir şekilde görülebiliyor.

 

Kaza ile ilgili soruşturma devam ederken, olayın güvenlik kamerası görüntüleri ise polis tarafından delil olarak değerlendirilecek.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.