Tarsus » Yerel »

Mersin Devlet Opera ve Balesi'nden Müze Konserleri

Her ay düzenlenen geleneksel Deniz Müzesi ve Tarsus Müzesi konserleri, Mersin Devlet Opera ve Balesi tarafından devam ettiriliyor.


@mersinhaber 'i takip et
Bu özel etkinlikler, sanatseverlere ücretsiz bir müzik şöleni sunmaya devam ediyor.
21 Kasım 2023 Salı günü saat 14:00'te Mersin Deniz Müzesi'nde ve 22 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 14:00'te Tarsus St. Paul Anıt Müzesi'nde düzenlenecek konserlerde sahne alacak olan solist sanatçılar şu isimlerden oluşuyor: Soprano Serin Saybaşılı, tenor Orhan Güllüler, bariton Andrei Yevtushenko. Konserin piyano eşliğindeki performansını Rufina Usmanova gerçekleştirecek.
Etkinlik kapsamında, çeşitli arya ve türkülerin yer aldığı konser, dinleyicilere müzikle dolu keyifli bir zaman vadetmektedir. Sanatseverler, ücretsiz olarak katılabilecekleri bu etkinlik sayesinde klasik müziğin güzelliklerini keşfederken, aynı zamanda Mersin'in tarih ve kültür zenginliklerini de deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.