Tarsus » Yerel »

Tarsus Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır’dan Başkan Vahap Seçer’e "Festival" Teşekkürü

TARSUS Tuhafiyeciler ve Zücaciyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, bu yıl ‘Şahmeran’ temasıyla 17-18-19 Kasım tarihlerinde düzenlediği ‘2. Uluslararası Tarsus Festivali’nin kente çok şey kattığını söyledi.


@mersinhaber 'i takip et
Başkan Özkır, “Kentin kültürel yapısını, gastronomisini, tarihi güzelliklerini ortaya çıkartan ve maddi olarak da büyük destek olan Festival’in düzenlenmesinde öncü olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 
Festival boyunca kent içinden ve şehir dışından onbinlerce insanın Tarsus’a akın ettiğine vurgu yapan Tarsus Tuhafiyeciler ve Zücaciyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, “Yurt dışından da birçok kişinin Festival’e katılım göstermesi gerçekten çok güzel. Tarsus sevdalısı olan Başkanımız Vahap Seçer, artık geleneksel olmaya başlayan Festival ile birlikte bu kente ve bu kentin esnaflarına büyük destek olmuştur.
 
 
Sıkıntılı süreçten geçen birçok esnafımız, Festival’in ortaya çıkardığı hareketlilik ve sinerji ile iş yapmış, yüzleri gülmüştür. Esnaflarımız hediyelik eşya, yiyecek ve bu kente özgü birçok ürünü satarak ciddi oranda iş yapmanın mutluluğu içerisindedir.
 
 
Geçtiğimiz yıl ilki yapılan festivalde bazı esnaflarımız hazırlıksız yakalanmıştı! Bu yıl organizasyonun düzenli şekilde yapılmasının yanı sıra esnaflarımızda daha hazırlıklı şekilde misafirlerimizi ağırlamıştır.
 
 
Tarsus gerçekten doğası, havası, tarihi zenginlikleri ve en önemlisi de insanı ile gerçekten çok kıymetli bir şehir. Bu kadim şehre uluslar arası düzeyde böylesine güzel bir festival kazandıran Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’e bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yapmış olduğu diğer hizmetlerden dolayı da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.