Tarsus » Yerel »

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'na Nezaket Ziyareti: İlçe Müftüsü Murat Akçay İle Odanın İş Birliği Güçleniyor

Tarsus İlçe Müftüsü Murat Akçay, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'nı nezaket ziyaretinde bulunarak, Meclis Başkanı Murat Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Gürbüz ile İlhan Titiz'i ziyaret etti. Bu anlamlı buluşma, hem samimi bir atmosferde gerçekleşti hem de kurumsal iş birliği ve dayanışma konularında önemli vurgular içerdi.


@mersinhaber 'i takip et
Meclis Başkanı Murat Kaya, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Kurumların hizmet kalitesi, kurumsal yardımlaşma ve dayanışma ile birlikte artar. Tarsus olarak, kurumlar arası iş birliği ile ilçemize daha etkili hizmet verme hedefindeyiz. Bu ziyaret, bu doğrultuda güzel bir adım oldu." dedi.
Müftü Akçay ise ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirterek, "Tarsus'a hizmet etmekten ve burada gerçekleştirilen güzel çalışmaları görmekten mutluluk duyuyoruz. Bu şehre yakışır hizmetler yapabilmek adına hep birlikte gayret göstermeyi sürdüreceğiz. Allah, bu güzel şehre hizmet etmeyi bizlere nasip etsin." şeklinde konuştu.
Ziyaret sırasında, Tarsus'un manevi değerlerinin vurgulanması, ortak kültürel bağların güçlendirilmesi, girişimcilik ve destek konularında fikir alışverişi gerçekleşti. Bu buluşma, ilçede kurumsal dayanışma ve iş birliği kültürünün güçlü bir örneği olarak ön plana çıktı. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Müftülük arasındaki bu olumlu etkileşimler, ilçenin sosyal ve ekonomik alanlardaki kalkınma sürecine olumlu katkılar sağlamaya devam ediyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.