Tarsus » Silifke » Yerel »

Turizmciler Tarsus'un Zengin Mirasını Keşfetmek İçin Bölgeyi İnceledi

Tarsus Belediyesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, ve Tarsus Turizm Derneği, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Konya Bölge Temsil Kurulu Başkan Yardımcısı Arif Kavak liderliğindeki tur operatörleri ve rehberlerden oluşan bir heyeti ağırladı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Konya'dan gelen turizmci heyet, Ermenek-Tarsus-Silifke hattındaki tarihi ve kültürel noktaları incelemek amacıyla düzenledikleri gezi kapsamında Tarsus'u detaylı bir şekilde değerlendirdi.
Heyet, Tarsus'un zengin tarihi ve kültürel mirasına hayran kaldıklarını ifade ederek, kenti turizm potansiyeli yüksek bir destinasyon olarak değerlendirdiler. Tarsus'u tur programlarına dahil ettiklerini belirten heyet, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'na gösterdikleri ev sahipliği için teşekkür etti ve anılarını ölümsüzleştirmek adına bir plaket takdim etti.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.