Yenişehir » Yerel »

Forum Avm ve Okullarda Vatandaşlara Trafik Bilinci Kazandırılıyor

Mersin merkezinde faaliyet gösteren Forum AVM, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli aracılığıyla, il genelindeki vatandaşlar ve okullardaki öğrenci ve velilere yönelik kapsamlı bir trafik bilgilendirme kampanyası düzenledi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Bu etkinlik kapsamında, Trafik Sistemi ve Trafik Kurallarına Uyma Bilinci, Karayolunda Yolcu Olarak Dikkat Edilecek Hususlar, Karayolunda Yaya Olarak Uyulması Gereken Kurallar, Alkolün Etkisi Altında Araç Kullanma, Hız ve Hıza Bağlı Riskler (Hız Limitleri), Dönüş Kuralları, Araç Kullanırken Cep Telefonu ile Görüşme, Trafik ve Çevre, Trafikte Saygı, Scooter, Bisiklet, Paten ve Kaykay Sürerken Dikkat Edilecek Hususlar, Kaldırımda Yürüme, Karşıdan Karşıya Güvenli Geçiş Noktaları, Servis Araçlarında Uyulması Gereken Kurallar gibi konularda bilgilendirme yapılarak özel olarak hazırlanan broşürler dağıtıldı.
Bu bilgilendirme kampanyasıyla amaçlanan, vatandaşların trafik kurallarına uyum bilincini artırmak ve karayolu güvenliğini önemli ölçüde artırmak. Forum AVM'nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirilen bu etkinlik, toplumun trafik kuralları konusundaki farkındalığını artırma hedefine yönelik atılmış önemli bir adım olarak dikkat çekiyor.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.