Tarsus » Yerel »

Tarsus Ticaret Borsası, Cumhuriyetin 100.Yıl Kutlama Etkinliklerine Katıldı

Tarsus Ticaret Borsası, Tarsus Kaymakamlığı’nın koordinesinde Cumhuriyetin 100.yıl kutlama etkinlikleri kapsamında Tarsus Kültür Parkta 100.yıl Cumhuriyet Şenliği ve kermesinde yer aldı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Teke, Borsa Başkan Yardımcı Kemal Süheyl Batmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Bayram, Yücel Gürbüz ve İlhan Titiz, Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları tarafından Kültür Park içerisinde açılan stantları gezdiler.
Cumhuriyet’in 100’üncü yılını büyük bir gururla karşıladıklarını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke 100.yılında Cumhuriyet kutlamaları ile ilgili şu görüşlere yer verdi:
“Cumhuriyet, Türk milletinin yokluklar içinde gösterdiği azim ve inancın, şanlı mücadelesi ile yeniden dirilişinin sembolüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve vatanımız için milli mücadeleden bu yana can veren tüm şehitlerimize minnetimizi unutmuyor, bu toprakların canla kanla vatan haline getirildiğini bir an için aklımızdan çıkarmadan Cumhuriyet’e sahip çıkıyoruz.
Bu vesileyle Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bize vatan yapan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutluyorum.”
Tarsus Ticaret Borsası tarafından Borsa üyelerinin ürünleri 100.yıl Cumhuriyet kermesinde tanıtıldı.
Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile Borsa personellerinin tam kadro yer aldığı 100.yıl Cumhuriyet kermesinde yer alan standa ilgi çok fazla oldu.
TOGG aracının da sergilendiği kermeste Tarsus halkı milli ve yerli TOGG aracını da yakından görme imkanı bulmuş oldu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.