Tarsus » Siyaset » Yerel »

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Üyeleri, Tarsus’ta Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Tarsus'un en eski cemiyeti olan Tarsus Gazeteciler Cemiyetinden Tarsus Kaymakamı, Tarsus C.Başsavcısı, İlçe Emniyet Müdürü MHP İlçe Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanını ziyaret etti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Dolaşmaz ve cemiyet üyeleri Timuçin Bağcı, Mehmet Doğrugider, Ali Salgıt, Emre Geçim, Pınar Cabbar, Recep Hüdai Ünal, Çağın Manay gün içerisinde Tarsus Emniyet Müdürü İhsan Yalçınkaya, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Kaya’yı makamlarında ziyaret ettiler. Sohbet ortamında geçen ziyaretlerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak ülke ve Tarsus’un geldiği nokta hakkında durum değerlendirmesi yaptılar. Yeni gelen Cumhuriyet Başsavcısına da hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar dilediler.
Cemiyet üyeleri daha sonra MHP İlçe Başkanlığı ve AK Parti ilçe başkanlığına da ziyarette bulundular. MHP İlçe Başkanlığında Fatih Yıldırım ve yönetim üyelerine başarılar dileyen cemiyet üyeleri Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine yeni atanan İlker Uyar’a da başarı dileklerini ilettiler.




Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.