Mezitli » Yerel »

Evsiz Adam Ölü Bulundu! Mersin Mezitli Yeni Mahalle - Viranşehir'deki Dere Kenarında Bir Erkek Şahsa Ait Cansız Beden Bulundu

Sabah saatlerinde dere kenarında bir erkek şahsın hareketsiz yattığı ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen ekiplerce yapılan kontrolde şahsın hayatını kaybettiği kaydedildi.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre, Mersin Merkez Mezitli ilçesi Yeni Mahalleden geçen dere kenarında yaşlı bir adamın yatar pozisyonda hareketsiz halde durduğu ihbarı üzerine bahse konu noktaya sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Ekiplerce yapılan incelemede yaşlı adamın hayatını kaybettiği tespit edildi. Henüz kimlik bilgilerine ulaşılamayan yaşlı adamın cenazesi yapılan olay yeri incelemesinin ardında morga kaldırılırdı.
Öte yandan cenazesi bulunan yaşlı adamın evsiz ve parklarda yaşadığı ifade edilirken, gelen yardımları ise geri çevirdiği kaydedildi.
Şüpheli ölüm olayına ait ise soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.