Tarsus » Yerel »

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustafa Teke Seçildi

Tarsus Ticaret Borsası Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Seçildi


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz, başkanlığında toplanan yönetim kurulu üyeleri Yücel Gürbüz , Mustafa Teke ve Ayhan Bayramın gerçekleştirdiği toplantıda, 5174 sayılı kanun çerçevesinde yeni yönetim kurulu başkanlık seçimi yapıldı.

Yapılan seçim neticesinde Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Teke Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına, Kemal Süheyl Batmaz Yönetim Kurulu Yetkili Başkan Yardımcılığına ve Yücel Gürbüz Sayman Üye olarak kalan süreyi tamamlamak üzere oybirliği ile seçildiler.
Seçim sonrası verilen mesaj ise, “Bizler, buraya üye olan herkesi temsil ediyoruz. Türkiye'nin sayılı Borsa'sı olan bu yapı, hepimizin ortak yuvasıdır. Bu dünde böyleydi, yarında böyle olacak.
Hep birlikte el ele vererek Tarsus'umuza değer katmaya devam edeceğiz. Tarsus’umuza dair konuların çözümü noktasında birlikte hizmetin gönüllüsüyüz” oldu

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.