Tarsus » Yerel »

Tarsus Müzesi’ni Gezen Çocuklar Tarihte Yolculuk Yaptı

Tarsus merkez Şehitlertepesi Mahallesi Muhtarı Ruhi Güngör’ün organizasyonu ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle çocuklara karne hediyesi programı düzenlendi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Gezici Kütüphane Otobüsü ‘Kitobüs’ün de dahil olduğu gezide, hem çocuklara kitap armağan edildi; hem de Tarsus Müzesi’nde tarihe yolculuk yapıldı.
100 öğrenci ile 30 velinin katılım sağladığı programda tüm katılımcılar yine Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarıyla transfer edildi.
Çocuklara güzel bir karne hediyesi vermeyi hedeflediklerini kaydeden Şehitlertepesi Mahalle Muhtarı Ruhi Güngör, “Mahallemizin pırıl pırıl minikleri ve annelerimizle Tarsus Tarihi Müzesi Gezimizi gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm misafirlerimize, ayrıca Mersin Büyükşehir Belediyemize ve Müze yetkililerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.