Yenişehir » Yerel »

Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati Mersin Valiliğini Ziyaret Etti

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Mersin'e geldi


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Mersin'e gelen Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Dr. Nureddin Nebati, Mersin Valiliğinde Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.
Bakan Nebati’yi Valiliğe gelişinde Vali Ali Hamza Pehlivan, Mersin Milletvekilleri, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, il protokolü, kurum müdürleri karşıladı. Bakan Nebati’nin Valilik Şeref Defterini imzalamasının ardından Valilik Makamında görüşme gerçekleştirildi.
Valilik makamında yapılan görüşmede, Mersin'de tamamlanan ve devam eden yatırımlara ilişkin değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.
Daha sonra, Vali pehlivan ve Bakan Nebati Yenişehir ilçesinde bulunan Kırkkaşık KYK Kız Öğrenci Yurdunda misafir edilen depremzede vatandaşlar ile birlikte iftar yaptı.

Bakan Nebati ile Vali Pehlivan, vatandaşlar ile görüşerek hasbihalde bulundu. Başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.