Siyaset » Yerel »

Mersin Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili (MHP) Baki Şimşek Teşekkür Mesajı Yayımladı

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Şimşek'ten teşekkür mesajı


@mersinhaber 'i takip et
Milletvekili Şimşek yayımladığı mesajında; “Değerli Hemşerilerim, Kıymetli Dava Arkadaşlarım, 2015 yılından bu yana 3 dönem yaklaşık 8 yıldır Liderimiz Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli beyefendinin takdiri, Mersinli Hemşerilerimin desteği ile görev yapmaktayım. Bu süre içerisinde bizlerden duasını ve desteğini esirgemeyen başta genel başkanımız Devlet Bahçeli olmak üzere, teşkilatımın bütün başkan ve yöneticilerine, her bir neferine, Mersinli Hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum.
Hayatımız boyunca MHP dedik yine MHP demeye devam edeceğiz. 14 mayısa kadar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’ nin zafere ulaşması için elbirliği ile çalışacağız. Fitneye fesata geçit vermeyecek, mutlak zafere ulaşacağız.
Aday olan arkadaşlarıma başarılar diliyor, bütün hemşerilerimden haklarını helal etmelerini istiyorum. Saygılarımı ve Hürmetlerimi sunarım” dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.