Tarsus » Yerel »

Tarsus İdmanyurdu Başkanı Murat Gül, Görevinden İstifa Etti

Olağanüstü kongrede Tarsus İdmanyudu'na başkan seçilen Murat Gül istifa etti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Aralık ayı içerisinde olağanüstü kongreye giden Tarsus İdmanyurdu'nun yeni başkanı Murat Gül olmuştu. Gül, bugün sosyal medyadan yaptığı paylaşımla istifa ettiğini duyurdu. Tüm kamuoyundan özür dileyerek görevinden istifa ettiğini belirten Gül, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
"Allahın dediği olur...kimsenin kabahati yok bütün kabahat suç benim tüm Tarsus kamuoyundan özürdiliyorum o gün Tiy kongresinde son dakika gelen teklifi kabul etmek büyük bir hataydı 3 aydır maaş alamayan personel tek tek giden futbolcular 3 aydır ödenmeyen elektrik muhasebe İnternet telefon hepsi benim hatam..gördümki burası dışarıdan göründüğü gibi değil kaynayan bir kazan..herkes idmanyurdu sevdalısı bir tek ben hariç..o gün için tüm kamuoyundan tekrar özürdiliyorum Tarsus idmanyurdundaki görevimden istifa ediyorum...tüm başarı sizin olsun ben başarısızlığa razıyım...hakkınızı helal edin.." ddi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.