Yerel »

Mersin'de Yürüyüş İçin Evden Ayrılan 70 Yaşındaki Adamdan Haber Alınamıyor

Mersin'de bu sabah yürüyüş için evden ayrılan 70 yaşlarındaki adamdan ailesi haber alamadı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olay bu sabah saatlerinde yaşandı. 70 yaşındaki Özcan Gelici evinden sabah erken saatlerde her zamanki gibi yürüyüş yapmak için çıktı. Aynı binada ikamet eden kızı babasının eve dönmediğini fark etti. Yakın akrabalarına ve yürüyüş güzergahına bakan yaşlı adamın kızı Özcan Gelici'den bir haber alamadı. Daha sonra karakola giderek kayıp ihbarında bulundu. Gelici'nin kızı babasının hergün erken saatlerde yürüyüşe çıktığını sabah saat 07.00 sıralarında eve döndüğünü bugün ise dönmediğini karakola bildirdi. Babasının yaşlı olduğu için unutkan olduğunu ifade ederek yanına da kullandığı cep telefonunu almadığı için ulaşamadıklarını bildirdi. Babasının kayıp olduğundan endişe eden kızı başına bir şey gelmesi halinde sorumlulardan şikayetçi olacağını belirtti.

Kayıp şahsın 1.70 boylarında, kahverengi gözlü, evden çıkarken üzerinde beyaz spor ayakkabısı ve siyah eşofman bulunuyor.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.