Mezitli » Erdemli » Yerel »

Jandarmadan Torbacılara Bayram Temizliği Operasyonu

Mersin'de düzenlenen uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonda 6 şüpheli yakalandı


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Jandarma ekipleri; havaların ısınması ve yaz sezonu öncesinde uyuşturucu ticaretinin artacağını değerlendirerek, özellikle genç nüfusu hedef alan torbacılara yönelik bir çalışma başlattı. Yapılan titiz araştırma ve takip sonucunda Mezitli ve Erdemli ilçelerinde 6 şüpheli tespit edildi.

Tespit edilen şüphelilerin yakalanması ve uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesi amacıyla Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 9 ayrı adrese eş zamanlı operasyon icra eden ekipler 6 şüpheli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Operasyon icra edilen adreslerde arama yapan Jandarma 1780 gram Kubar esrar, 246 gram metamfetamin, 142 adet uyuşturucu hap Extacy, 640 kök kenevir, 2 adet tabanca, 4 adet av tüfeği ve suçtan elde edilen 3250 TL para ele geçirerek el koydu. Yakalanan 6 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan soruşturma başlatılarak işlemleri tamamlanmak üzere Mersin İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.