Akdeniz » Yerel »

Mersin’de Marketten Aldığı Suyu İçen Cevdet Ilgaz Hastaneye Kaldırıldı! Su Şişesinde Asit Olduğu ve Talihsiz Adamın Zehirlendiği İddia Edildi

Olay merkez Akdeniz ilçesi Şevket Sümer mahallesinde meydana geldi. Talihsiz adamın şişeden doldurulan maddeyi içtiği anlar kameralara da yansıdı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Edinilen bilgilere göre Cevdet Ilgaz isimli vatandaş, bir marketin buzdolabından 1,5 litrelik pet şişede su aldı. Arkadaşları yanında bulunduğu sırada Ilgaz, aldığı suyu bardağa koyarak içti. Suyu içtikten sonra rahatsızlanan genç adam için arkadaşları sağlık ekiplerine haber verdi. İlk müdahalesi sonrası Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Cevdet Ilgaz’ın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
 
Öte yandan içinde asit bulunduğu iddia edilen 1,5 litrelik pet şişeye polis ekiplerince el konulduğu bildirildi. Görgü tanıkları şişe içindeki maddenin kötü bir koku yaydığını ifade ederken kesin sonucun yapılacak tahliller sonrası ortaya çıkacağı kaydedildi.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.