Mezitli » Yerel »

Kaza Sonrası Gelen Arama Dikkat Çekti! Mersin'de Makas Atan Sürücünün Neden Olduğu Kazada 5 Araçta Maddi Hasar Meydana Geldi

Mersin Mezitli'de meydana gelen 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, aracın çarptığı elektrik trafosu ve elektrik direği devrildi.


@mersinhaber 'i takip et
Kaza, öğle saatlerinde Mezitli ilçesi sanayi civarında meydana geldi.
İddiaya göre yolda makas atarak ilerlediği öne sürülen araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu seyir halindeki başka araçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle orta refüje çıkan otomobil elektrik direği ve trafonun da devrilmesine neden oldu.
Ayrıca, seyir halindeyken otomobilin çarpmasıyla kazaya karışan diğer iki araç da yol kenarında park halinde bulunan araçlara çarpınca, kazaya karışan araç sayısı 5’e çıktı.
Şans eseri herhangi bir can kaybı ve ağır yaralının olmadığı ve maddi hasarla atlatılan kazada araç içerisindeki bir telefona gelen aramada ekranda görülen "babam" yazısı ise dikkat çekti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.