Yenişehir » Toroslar » Silifke » Erdemli » Anamur » Yerel »

Mersin’de 6 Haziran Pazar Günü Bazı Mahallelerde Muhtarlık Seçimleri Yapılacak

Çeşitli nedenlerle boş bulunan mahalle, köy muhtarlıkları ve ihtiyar heyetleri ile köy statüsünden belde statüsü kazanan Afyonkarahisar’ın Güney beldesinde sandık başına gidilecek. Seçim yapılacak bölgeler arasında Mersin'den 6 mahalle de var.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesi Güney beldesi ile birlikte ülke genelindeki 764 köy ve mahallede vatandaşlar sandığa gidecek. 6 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde oy kullanacak seçmenler ve görevlilerin yasaklardan da muaf olacağı belirtildi.

Bu kapsamda Mersin’in Erdemli ilçesi Şahna ve Toros mahalleleri, Anamur ilçesi Malaklar mahallesi, Silifke ilçesi Pazarkaşı mahallesi, Toroslar ilçesi Karaisalı mahallesi ve Yenişehir ilçesi Bahçelievler mahallesinde muhtarlık seçimleri yapılacak. Adı geçen mahallelerde vefat ve başka nedenlerden dolayı boşalan muhtarlık koltukları için sandığa gidilecek.
 
Mersin’e bağlı  5 ilçede 6 mahallenin muhtarlarının belirleneceği seçimlerde oy kullanma işlemlerinin saat 17.00’de tamamlanması bekleniyor. Kesin sonuçların ardından seçilen yeni muhtarlar görev başı yapacak.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.